Kestane Balı Üretimi Eğitimi
0

Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile birlikte 2 Ekim 2021 tarihinde Kestane Balı Üretimi Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen eğitime Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliğine kayıtlı  Kastamonu merkez ve  ilçelerinden 100’ün üzerinde arıcı katılmıştır. Arıcılık konusunda uzman Kastamonu üniversitesinden çok değerli akademisyenler de eğitimci olarak iştirak etmişlerdir. Beeonfood Gıda Ltd. Şti. olarak katılım sağlayan arıcılar ile birebir tanışma, istişare etme, projelerimizin sürdürülebilirliği ve ortak çalışma alanlarımız ile ilgili işbirliği görüşmeleri yapılmıştır. Gerçekleştirilen eğitimde, şirket yöneticimiz Doç.Dr.Müge HENDEK ERTOP tarafından arıcılarımıza “Kestane Balının Kalitesi ve Ayırt Edici Özellikleri” konusunda bir sunum gerçekleştirilmiştir. Kestane orijinli arı ürünleri ve propolis toplama, kalite ve üretim şartlarına dair hazırlanan eğitim notlarımız arıcılarımız ile paylaşılmıştır. Soru, cevap ve belge takdimi ile sona eren eğitimin gerçekleşmesine öncülük eden Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğüne, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğüne, Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliğine ve katılımlarından dolayı da kıymetli arı yetiştiricilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kestane Balı Üretimi Eğitimi (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published.